• Norsk
  • Nordisk SelvForsyning

Kjøpsvilkår


Nedenstående salgs- og leveringbetingelser gjelder for alle leveranser fra Nordisk SelvForsyning. Betingelserne gjelder i det tilfelle, hvor der ikke er inngått andre skriftlige avtaler mellom deg som kjøper og Nordisk SelvForsyning.

Dokumentasjon og veiledning Hvis der finnes produktbeskrivelser og brukerveiledninger til varen, følger disse med leveransen fra Nordisk SelvForsyning. Ønsker du ytterlige opplysning eller rådgivning fra Nordisk SelvForsyning side er denne av veiledende art.

Nordisk SelvForsyning innestår for, at varerne oppfyller kravene til CE-merkning.

Bestillingsvarer
Flere av vore produkter er bestillingsvarer. Det fremgår af produktbeskrivelsen, hvis produktet skal tages hjem på bestilling fra produsenten. Bestillingsvarer skal altid forudbetales.
Ordren afgives direkte til vore samarbejdspartnere, når kunden har bestilt dem, hvorefter de sættes i produktion i den rækkefølge, som producenten har modtaget ordrerne. Når ordren er afgivet til produktionen, kan den ikke annulleres.
Vi kan desværre ikke tilbyde at tage bestillingsvarer retur.

Leveringstiden for vore varer er estimerede og kan variere, afhængigt af om det er lav- eller højsæsong.

For ordrer, der skal betales via bankoverførsel til Nordisk SelvForsyning, ses bankinformasjoner her:Bankinfo:
Danske Bank Erhverv

Udenlandske overførsler fra konto i Norge til vor konto:
BIC NR. / SWIFT NR.: DABADKKK
IBAN NR.: DK6430000013015848

 


Indenlandske overførsler:
Reg. nr.:    3409   
Konto:    0013015848Firma:
Nordisk SelvForsyning
Tingvejen 15
7160 Tørring

Cvr: DK-31810957

Kontakttelefon: 0045 20 86 53 39 mandag-fredag ml. kl. 09.-16Leveringsomkostninger
Er du i tvivl om, hvad det koster at få sendt ønskede varer til adressen din?
Klik varerne i kurven og fraktkostnad vil vises. Om du deretter ønsker at kjøpe kan du gjennemføre bestillingen.Leveringstid

Vi sender lagervarer dagligt året rundt.

Bestillingsvarer fremsendes, så snart din vare ankommer fra produktionen.
Du modtager sporingsnummer, så snart ordren er pakket klar på vort lager, så du kan følge din forsendelse undervejs.


Vær opmærksom på, at betaler du via kontooverføring, vil leveringstiden være længere på din ordre, idet vi først kan fremsende dig dine varer, når vi kan registrere din kontooverføring til vor bank.

Vær opmærksom på at leveringstider er estimerede. 

Forsendelse
Forsendelser fra Nordisk SelvForsyning sendes med internationalt fraktfirma.
Fraktkostnad ses under bestillingen. Bemærk at Postnord opkræver et gebyr i samme størrelsesorden som det oprindeligt kostede at sende en pakke, hvis pakken returneres på grund af ufuldstændig eller fejl i adressen, eller pakken ikke er hentet på postkontore. Ved gensendelse af sådanne pakker skal kunden indbetale det relevante beløb for returnering og den nye forsendelsesomkostning, inden pakken kan sendes igen.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer kjøpt i Nordisk SelvForsyning overgår til deg som forbruker på leveringstidspunktet.Reklamasjon

Risikoen for varen går over på kjøperen når tingen stilles til kjøperens disposisjon. Kjøper er selv ansvarlig for at det oppgis korrekt adresse, epost og telefonnummer ved bestilling.

Når kjøperen mottar varen, anbefales det i rimelig utstrekning at undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kjøperen melde fra til Nordisk SelvForsyning ved reklamasjon. 

Reklamasjon på feil og mangler, som iakttas ved mottak av bestillingen, skal umiddelbart meldes skriftlig til Nordisk SelvForsyning, likesom bildedokumentasjon for feil og mangler skal fremlegges via mail: info@nordiskselvforsyning.dk.
For varer med begrenset holdbarhet, er din klagemulighet avgrenset av den holdbarhetsperiode, Nordisk SelvForsyning har stillet deg i utsikt.

Pris og betaling
I denne butikk kan du bestille dine varer online og betale via Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB, samt bankoverførsel.
Vedrørende bankoverførsel: Vær opmærksom på, at vi først fremsender dig din ordre, når betalingen er registreret på vor konto. Ordrebehandlingen for bestillinger via bankoverførsel har således længere ekspeditionstid end ordrer betalt online via kortbetaling. Husk at mærk din indbetalingen til vor konto med dit ordrenummer.

Priser på nett på https://norge.nordiskselvforsyning.dk er oppgitt i NOK.
Priser på nett på https://norge.nordiskselvforsyning.dk er eksklusiv mva. Der betales mva ved udlevering af varen til toldmyndighederne i Norge.

Fortrytelsesrett
Nordisk SelvForsyning yder 14 dagers fortrytelsesrett, gjeldende fra den dag du mottaker dine varer. Fortryter du kjøpet, skal Nordisk SelvForsyning underrettes herom senest 14 dager etter den dag du mottok dine varer. Køber bedes gemme faktura/ordrebekræftelse og fremvise på opfordring. Varen samt forsendelsesomkostninger refunderes, dog skal køber afholde udgifter til returnering af varen såfremt fortrydelsesretten anvendes. Det er ditt ansvar at varen ikke er skadet ved retur. Hvis returvaren er skadet, kan bestillingsbeløpet ikke refunderes. 

Vi kan desværre ikke tilbyde at tage bestillingsvarer retur.
Reklamationsret ved fragtskade, eller mangler i forsendelsen, skal ske inden 24 timer efter varemodtagelse, i henhold til de betingelser det fragtfirma vi anvender stiller, ellers bortfalder reklamasjonsretten. Du har plikt til å returner varen i samme stand og mengde, som den er mottatt. Du må selv avholde de omkostninger, der er forbundet med å returner varen.

Velkommen til Nordisk SelvForsyning og vor butik.
Vi gleder os til at betjene dig.Med venlig hilsen
Nordisk SelvForsyning ScandinaviaHar du spørgsmål?
Kontakt os på telefon: 0045 20 86 53 39 mellem klokken 09-16
Mail os gjerne på info@nordiskselvforsyning.dk